“Jeg tog fejl - nu retter jeg op!, skat”

“Den solskin føles dejlig varm på ansigtet”

Damen er røget over til sin lige så Jyske veninde, Thea , så jeg chiller lidt herhjemme med Buller og sign, imens jeg nyder solen…

Som Bella sagde, da hun var mindre:

“Farmand, den solskin føles dejlig varm på ansigtet”

Ja det gør den altså 🙂

Man lader op på en anden måde, når man sidder i solen – og der ér simpelthen så meget tryk på i øjeblikket – you guys wouldn’t believe it – og jeg kan godt se, at det begynder at sætte sine spor på mig – jeg ser ikke altid liiiiiige frisk ud, men jeg har det godt.

I den sammenhæng er jeg virkelig glad for mine hudplejeprodukter for @isclinical_danmark  (jeg tør ikke tænke på, hvordan jeg havde set ud uden), og for mine vitaminer, mineraler og vegan bars fra @myproteindk .  Onesien er fra @onepiece

Resten af dagen spenderes stille og roligt i solen her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Jeg tog fejl - nu retter jeg op!, skat”