Bare rolig - det hele skal nok gå

“Jeg tog fejl – nu retter jeg op!, skat”

“Jeg bliver nok aldrig, som de andre”

Når alle andre ledere er sådan, så må jeg hellere lære af det.

Jeg kender mine styrker, og jeg kender min svagheder.

Jeg er ekstremt hurtigt til at lære ting, og tilsvarende til at træffe beslutninger, men udfordringen kan være, at jeg kan bevæge mig ud af tangent, hvis ikke jeg får relevant sparring undervejs.

Jeg ønsker for #Enprocenternok at blive en kæmpe NGO ligesom Røde Kors, Frellsens hær osv., og jeg orienterede mig derfor imod deres lederes SoMe profiler, som stort set var rent erhverv, uden privatliv – og besluttede mig for at formalisere “exit Martin” – og dermed slette alt privatliv i omvendt kronologisk rækkefølge, så jeg kunne være en rigtig “direktør”, lige som de andre.

Jeg slettede mine og Rikkes billeder på Instagram, som ellers var så betydningsfulde for mig, og det føltes SÅ. forkert – men tænkte, “for the greater good” – så jeg måtte hellere være “professionel” som de andre.

Så kom tiden til at slette alle opslagene med med mine døtre….

Og der stoppede jeg helt op.

Det at slette opslagene med min kvinde, havde været over min grænse.

Jeg ville ikke lave den samme fejl med mine døtre.

Jeg er IKKE som mange af de andre direktører, mit privatliv ER en kæmpe motivator og drivkraft for mit arbejde med #enprocenternok.

Jeg skal nok gøre mit bedste for at blive “direktør-agtig” men jeg vil aldrig glemme, hvorfor jeg begyndelsesvist startede ud på den her rejse.

Det gjorde jeg af kærlighed.

Det vil jeg forsætte med.

Jeg kommer ikke til at “formalisere” Exit Martin profilen, den vil fortsæt være et vindue til mit liv. Det være sig erhvervsliv, privatliv, familieliv og kærlighedsliv.

Jeg kan ikke blive en CEO som de andre.

MEN jeg kan blive den bedste version af denne CEO – and here goes…..

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare rolig - det hele skal nok gå