Når Skizofrenien slår igen

Når to verdener mødes

 

Den mand som ankommer til stedet, er ikke den samme mand, som forlod det for år tilbage.

Bella og jeg var idag taget en tur til Haslev for at slå katten af tønden og støtte foreningen Kæphesten, som var arrangøren bag eventet, og som havde inviteret os på besøg i anledningen heraf.

På vejen hjem, imens Bella sad ved siden af mig, dybt koncenteret om afdækningen af indholdet af sin slikpose, sad jeg lidt i egne tanker.

Det er altid en lidt speciel følelse for mig, når jeg bevæger mig ned mod Sydsjælland, for den mand som kører dertil, er ikke den samme mand, som forlod området for år tilbage.

Det føles på en måde som om to forskellige verdener støder sammen – den ene verden som jeg lever i nu, hvor jeg er en mand mere defineret af min rolle som far og leder af En Procent Er Nok, og så den verden på Sydsjælland som udgjorde rammerne for min fortid i så mange år, hvor jeg var en mand defineret ved helt andre parametre.

Jeg tænker efterhånden sjældent på den del af mit liv, men når jeg bevæger mig sydpå, så kommer minderne naturligvis frem – på godt og ondt.

Ud fra et kritiskpsykologisk forskningsperspektiv vil ovenstående være et godt eksempel på en interpellationsproces initieret af geografiske og historiske faktorer.

Jeg er meget priviligeret og utroligt glad for at leve et liv idag, hvor jeg både kan være den far og rollemodel for mine døtre, som jeg forlod rockermiljøet for at kunne blive til, samt at jeg kan tage Isabella med rundt og lade hende være en del af de ting jeg laver, og på den måde lade disse aktiviteter være en ramme for vores far / datter tid – hvor vi er noget for hinanden, samtidig med at vi er noget for andre.

Der er så mange ting i verden, som jeg gerne vil vise til Isabella & Ileanna.

Selvom det var køligt i vejret, var stemningen varm og der var fyldt helt op og børnene stod i kø i 3 rækker helt ud til parkeringspladsen.

Bella bliver stadig lidt genert, når andre tager billeder af os, hvilket jeg synes er ret sødt.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Skizofrenien slår igen