Law of the seasons

Det er sindsygt…

“Det er sindsygt at foretage det samme eksperiment og forvente et andet udfald”
Einstein

Jeg blev igår Interviewet af TV 2 Fyn – og det sendes i aften kl 19:30 i aften.

Interviewet drejer sig om det stigende antal af EXIT-kandidater, som dropper ud af det nationale EXIT-program  for tidligere bande- og rockermedlemmer, en udvikling som er blevet mere tydelig som årenene er gået.

Jeg giver min analyse af hvorfor, vi ser ovenstående udvikling, samt hvad vi som civilsamfund kan gøre for at skabe de resultater, vi ønsker at se inden for området.

For der er INGEN tvivl – vi ønsker alle det samme:

At så få mennesker som muligt lever en kriminaliserer skyggetilværelse , samt en så høj succesrate som overhovedet muligt i de programmer, som håndterer de fol, som ønsker at bevæge sig væk fra kriminaliteten og ind i samfundet, således at der kan frigøres ressourcer til håndtering af andre udfordringer i samfundet.

En succesrate på et EXIT-forløb på mellem 50 % og 30 %, alt efter hvordan man beregner tallene, vil jeg argumentere relativt insisterende for, er et validt argument ift. en redegørelse samt (ekstern) evaluering af den eksisterende indsats (det nationale exitprogram) samt overvejelsen af alternativer hertil.

Hvordan vi enten øger succesraten i det nationale exitprogram eller simpelthen kigger i andre retninger for mere effektive løsninger, er der naturligvis delte meninger om, men ikke desto mindre, jeg er utrolig glad for, at debatten nu bliver rejst.

“Det er sindsygt at foretage det samme eksperiment og forventet et andet udfald”
Einstein

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Law of the seasons