Shit ain't easy - but it's necessary

Franske fletninger

 

“Franske fletninger”
Jeg lovede igår Bella, at jeg ville lave en fletning på hende til hendes legeaftale med hendes bedste veninde Rose-Lia idag så hun kunne blive “smuk og fin” lige som Elsa fra Frozen.
Problemet var bare, at jeg senere på dagen ved gennemgang af Elsas frisure, til min store skræk og rædsel kunne konstatere, at Elsa IKKE har en almindelig fletning, hvilket jeg troede, da jeg i god tro afgav det bindende løfte – hvilket desuden er den absolut eneste type fletning, som jeg kan finde ud af at lave – Elsa har en eller anden variant, som minder lidt om en fransk fletning – hvilket medførte at jeg befandt mig i en noget prekær situation.
Jeg gør meget ud af at lære mine døtre om værdier – som f.eks at holde hvad man lover – so what to do now ?
Eneste løsning var at lære at lave en fransk fletning, så  jeg sad til kl 01:30 i nat og så youtube videoer med titlen “fransk fletning for begyndere – skridt for skridt”…
Da morgenen kom, og jeg nået klatøjet vågnede op til en Bella der marcherede direkte op i min seng og proklamerede:
“Godmorgen farmand – du lovede mig en fletning – må jeg gerne få den nu ?”
Så var tid til at pay the piper, og så måtte det briste eller bære.
Bella tog sin lille stol og satte den foran sofabordet, jeg tændte fjernsynet og satte en tegnefilm på, i forventningen om at det muligvis ville komme til at tage lidt tid, og jeg helst ikke ville ende med at have en utålmodig pige i hænderne, imens jeg forsøgte at flette det hår som lovet.
Vi gik igang og det tog os 6 forsøg, 3 kopper kaffe og lidt over en time med fletning, før vi nåede til et resultat, som blev beskrevet som:
“Det er altså lidt pjusket, farmand”
Sagt på den lige dele belærende  og overbærende måde, som små 6 årige piger virkelig excellerer i at udtrykke sig på – men som ikke desto mindre til min store lettelse kunne gå an…
Bella fik sin fletning og kom afsted til sig legeaftale.
Men hvor er det bare svært at lave sådan en fransk fletning – det vidste jeg slet ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit ain't easy - but it's necessary