Franske fletninger

“Do more of what makes you happy”

 

“Do more of what makes you happy”

Umiddelbart lyder devicen relativt simpel at leve efter, men det er alligevel utroligt svært for rigtig mange mennesker, at afbalancere og meningsfuldt fordele deres tid imellem kapitalgenerende aktiviteter som f.eks et fuldtidsarbejde for at betale de faste regninger – og så deres familieliv og evt. fritidsinteresse / hobby, som et noget som gør dem lykkelige.

Lige på den konto er jeg utroligt priviligeret, da mit arbejde med #enprocenternok er noget jeg er dybt dybt passioneret omkring, hvorfor det aldrig føles som arbejde, og mine fritidsinteresser som f.eks boksning uden problemer supplerer hhv. mit arbejde samt rummer mit familieliv – som f.eks idag hvor dette billede er taget fra.

Tidligere på dagen havde vi været i Gentofte hos  Line Lerche Mørck, hvor tøserne havde hentet æg hos hønsene og Line og Kasper havde lavet den lækreste lunch til os, hvorefter vi fortsatte direkte ud til  Mikkel Hvidt Kessler & Lea Hvidt Kessler, hvor træningen foregår.

Idag var de og deres børn dog ikke hjemme – de er vist ude at rejse – men børnene plejer at lege sammen, når vi træner, da de er jævnaldrende og går i samme institution til hverdag.

Men hvad der er fantastisk er at det intet betød at Bella & Anna løb rundt inde i træningshallen imens vi trænede, fordi alle omkring er så varme og gode med dem – og det er noget som virkelig betyder meget for mig – at mit familieliv kan være integreret i hhv. mit arbejde og f.eks min boksning.

Da jeg var færdig med sparringen kom Bella over til ringen og gav mig et kys, imens jeg stadig havde tandbeskytter og hjelm på – farvel til den hårde farmand, og goddag til en blød klump modellervoks 😍

Jeg bliver samtidig tit spurgt om jeg aldrig bliver stresset, fordi jeg har gang i så mange ting og altid bevæger mig i et så heftigt tempo – og jo – det kan jeg godt blive, ligesom alle andre mennesker.

Forskellen er dog at stress hos mig præsenterer sig anderledes (men dog lige så alvorligt som hos andre – Im no Superman)
jeg bliver f.eks aldrig i dårligt humør, udbrændt, får søvnproblemer eller lign. – netop fordi alt hvad jeg laver er så meningsfuldt og vedbliver med at forsyne mig med energi og motivation.

Lige inden at vi alle klæder om, og ut. skifter fra den sædvanlige mondering bestående af skjorter og blazer – så tosser pigerne rundt oppe i ringen og har en fest ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske fletninger