Beautytrips & nyt hår

Lykkelig

“Følelsen af at være lykkelig – og hamrende priviligeret”

Jeg vågnede op til at Bella & Anna kravlede op i sengen og puttede sig ind under dynen til mig.
Det er en dejlig følelse, når de putter deres små kroppe ind til mig, og jeg kan mærke den omsorg og beskyttelse de føler ved det.

Vi lå og blundede lidt sammen alle 3 imens jeg tænkte på hvor godt undervisningen på Aarhus universitet var gået dagen før – indtil Buller åbnede døren og lukkede lyset ind, og så var det på tide at stå op.

Dagens første mail var et tilbud om et samarbejde fra en platform som ville streame alle vores speakers og dagens første opkald kom 15 minutter efter vi var stået op, en lejer som var ved at flytte ind og havde spørgsmål til en sofa, som skulle flyttes og hvornår maleren blev færdig… Maleren sku bruge et par ekstra dage på deres lejlighed, men var kommet bagud fordi, ja fordi han er håndværker, men det passede lejeren fint – han kunne bare bruge næste weekend på at gøre det færdigt.

Det var godt nok let, tænkte jeg og lavede kaffen.

Kort efter da jeg skulle launche den næste underviser i kursusafdelingen på EPEN så jeg til min rædsel, at hjemmesiden var blevet hacket igen, så jeg skrev med det samme til Mikael – og 1 time senere var den rejst op igen…

Det viste sig ikke at være et hack men et eller andet totalt teknisk halløj – men det var godt nok let tænkte jeg.

Kl 1230 har jeg et møde med en klients mor (familiebehandling) og træning kl 15:00 – men jeg havde et møde i Næstved imellem de to, hvor jeg skulle præsentere to parter for hinanden – men de ringede og foreslog, at de bare klarede det uden at jeg kørte den lange tur…

Mine døtre vokser, firmaerne kører og #enprocenternok udvikler sig, jeg har fundet en kvinde som jeg elsker og respekterer @rikkechili og jeg går og udvikler et nyt projekt, som jeg glæder mig til at løfte sløret for 🌟

Så selvom mine dage er lange, og jeg nogen gange får brændt mit lys i begge ender pga et til tider umenneskeligt tæt pakket program, så er jeg virkelig velsignet med et så fantastisk netværk i alle områder af mit liv, og jeg føler en dyb autentisk følelse af at være lykkelig og hamrende priviligeret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautytrips & nyt hår