“Nej til shaming”

Stay with it

Til tider oplever vi ubehageligheder, at en situation er ubærlig, og at vores krop og sind reagerer voldsomt på det med enten:

1. Fight
2. Flight
3. Freeze

Jeg er uden tvivl “Fight”, men det ikke så fedt, som det vi normalt associaserer med med at “kæmpe”, fordi vi sætter det i forbindelse med at kæmpe for noget.

 

Jeg forsvarer og passer på mig (eller dem jeg elsker ☝), ved at angribe, hvis jeg eller de bliver hårdt nok ramt. Men da jeg lever et anderledes liv nu end før – kommer det til udtryk på andre måder – end det gjorde før.

På et andet tidspunkt, måske i et andet liv, kommer jeg til at gå dybere ind i, hvorfor den “fight” reaktion skal udvikles til noget andet end at “slå fra sig og angribe” i metaforisk forstand – og hvorfor det er særligt svær, når det samtidig vikler sig ind i en diskursen for at være en “stærk mand”.

I isbadet kunne jeg ikke angribe. 

I isbadet kunne jeg ikke flygte.
I isbadet kunne jeg – ironisk nok – ikke freeze.

I isbadet kunne jeg KUN give slip and “let be”

Det er hårdt.

Jeg har virkelig lyst til at sløre følelsen af at være ramt, og at se en jeg elsker blive ramt (@rikkechili ), ved at “angribe”, situationen, alt og alle – men det er blot røgslør – det er ikke ægte… Det er low frequency og det handler om kontrol og selvperception.

 

Så jeg prøver at give slip, blot at være i det, trække vejret, rumme og tage imod – hvad der end kommer – og hvis jeg responderer – at gøre det ud fra en position af overskud og kærlighed (high frequencies).

Men fuck nu mig, hvor er det svært ! Jeg lever ikke et voldeligt liv og tager stærkt afstand fra alle slags vold – but make no mistake – jeg er vokset op med dem alle…

 

 

#stress #angst #depression #isbad #freeze #fight #flight #freeze #lawofattraction #anxiety #fear #stress #nejtilstressogdepression #exitmartin #enprocenternok #vold #violence

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Nej til shaming”