At the end of the rope…

Nytårstalen fra den lave ende af socialklasserne

“Nytårstalen fra den lave ende af socialklasserne”

Julen med min fars familie i år var helt igennem fantastisk – og det var så spændende at opleve en normal “familie-juleaften”.

Det at se Bella & Anna lege med deres to jævnaldrende kusiner, pakke gaver ud og have så meget sjov gav mig en følelse af, at være en god far, som nu havde givet en af de ting videre, som jeg selv drømte om som barn:

En stor familiejuleaften fyldt med glæde og kærlighed uden slagsmål og vold.

Tanken om at feste Nytårsaften derimod taler på ingen måde til mig – jeg forbliver til gengæld i juletøjet dagen ud og føler varmen ved 2022’s gode minder samt den stærke motivation fra de oplevelser og mønstre, som 2023 skal bruges til at udvikle, hvor det er muligt samt definitivt afvikle, hvor det ikke er.

Så trods min inadækvate påklædning ønsker jeg jer alle et rigtig godt nytår, og håber, at i vil bruge de ar og blå mærker, som livet i 2022 var så ubønhørlig at tildele jer, som brændstof til at rette op på fejl og mangler i og omkring jer – så i har pladsen, roen og energien til at realisere den version af jer selv, som i inderst inde ønsker, og som i virkelig fortjener – både for jeres egen skyld men også for de personer som elsker jer, og ønsker det bedste for jer.

Jeg hepper på jer alle – go get it – it’s yours 🔥

Godt nytår alle sammen🌟

Yours truly

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the end of the rope…