Det er definitionen af sindsyge!

Hvad f*nden foregår der?

Der er en skævvridning i den verden vi lever i!

Jeg er utrolig stolt af den her kvinde, som også ér utroligt smuk.

Men jeg sidder tilbage og ved, desværre fra tidligere erfaring, at hvis jeg deler denne følelse f.eks via dette her billede (selvfølgelig med Rikkes samtykke)…

“så bliver jeg korsfæstet i de gængse ekkokamre for at være mandschauvinist, hængt ud på platforme som Reddit, og mødt af et hav et moderne feminister kommer marcherende, alle synkront proklamerende på Rikkes vegne”

At resultatet af min adfærd bliver, at jeg devaluerer hende til et sexobjekt, at jeg ikke kun udøver social kontrol, men med dette billede, nu også fysisk kontrol over hendes krop osv.

Dét er bare for langt ude!

Og – det skader alle involverede parter.
Sandheden derimod er meget mere simpel og langt smukkere.

Rikke er en helt igennem fantastisk kvinde, og enhver mand ville være heldig, at have hende som ledsager på rejsen igennem deres liv.

Hun er loyal to the bone, omsorgsfuld, en stærk rollemodel for tøserne samt en partner til mig.

OG!

Jeg er elsker hendes kvindelighed, hendes fine sofistikerede træk, hendes bløde læber, de fine linjer i profil, hendes kæmpe store Pochahontas hår, hendes unikke duft OG hendes smukke former – jeg i min maskulinitet simpelthen ELSKER det hele!

Det trykker på alle mine knapper!

Jeg er virkelig stolt af hende, og det vil jeg sku have lov til at være, uden at skulle gemme det, for at undgå det evigt parate og fuldt dedikerede krænkelseskor.

Sålænge det hele foregår på en måde, som falder inden for de rammer Rikke og jeg aftalte indledningsvist…

så ÉR det sku okay!

Særligt når ovenstående både styrker og bekræfter os som to separate individder, vores fælles forhold med hinanden, vores tillid til hinanden samt den andens evne til på en adækvat og moralsk passende måde, at navigere i det modsatte køns utrætteligt opsøgende adfærd.

I hendes nærvær mærker jeg min stolthed og mit begær efter alle de dimensioner, som kollektivt udgør det fænomen, som kaldes Rikke – INCL. det fysiske element.

Det skal der være plads til!

Jeg ér en mand, og jeg reagerer dybt og autentisk på Rikkes kvindelighed – det er smukt, det er ægte, og det må for alt i verden IKKE shames i stykker.

Baby Cakes – du har vitterligt hele pakken, og gode ting venter på dig forude♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er definitionen af sindsyge!