Hvis ikke du tror på det…

Shit just got real

“Shit just got real”

I truly love what I do.

Jeg elsker særligt at have et ben placeret i alle samfundslagene i DK – hvilket giver mig en fantastisk mulighed for at arbejde og bygge broer på tværs af ALT og ALLE.

Lige fra de succesfulde erhvervsfolk i hardcore corporate business, til internationale NGO’er inden for socialområdet, videre til de altid imponerende mange frivillige ildsjæle fra foreningslivet, til de strategiske politikkere på Christiansborg, de til tider “langsomme” men dog altid stabile kommuner, og særligt mit operationelle 1-1 arbejde med de helt tunge og meget komplicerede Exit-forløb – er alle dybt meningsfulde for mig.

Men sidstnævte område er også ubetinget det mest krævende og potentielt farligste i arbejdsporteføljen, og her til formiddag er et glimrende eksempel på hvorfor:

Ét opkald og så måtte jeg uden varsel rydde alle mine aftaler for resten af idag og i morgen med, for at bistå med en akut international relokalisering af en kandidat til en samarbejdspartner i et andet land.

Når en Exit-sag rammer f.eks et trusselsniveau, som det var tilfældet her, så påvirker det naturligvis alle involverede parter – incl. de professionelle aktører, som er nødt til, naturligvis med fuld forståelse for en eskaleret situation, at bevare et køligt og effektivt overblik.

Og det slider på alle – men folk holder ud 

En akut international relokalisering under et højt trusselsniveau, er en af de mest komplekse opgaver i et Exitforløb, der samtidig skal foregå i et utroligt højt tempo – uden at man taber bolden undervejs – fordi indsatsen er en persons liv.

Jeg vil aldrig behørigt kunne akkreditere vores folk samt mit fantastiske netværk for at gøre løsninger som ovenstående mulig – men de er virkelig historiens sande helte, de er kernen og ressourcerne i vores organisation #enprocenternok – uden dem ville jeg blot være en klovn med en masse ideer.

De fortjener rosen, og dette er det nærmeste jeg kommer, at kunne give dem den offentligt – selvom de fortjener så uendeligt meget mere.

Tak for jer🙏

Og til alle jer andre derude:

I må have en fantastisk weekend.

Jeg håber, at i får den brugt sammen med jeres nære og kære, for sager som disse minder mig altid om, hvor meget jeg tager for givet, hvor meget jeg har at være taknemmelig for – og vigtigst men samtidig også værst:

Hvor hurtigt det hele kan ændre sig.

#exit #exitprogram #relokalisering #taknemmelighed #samarbejde #familie #trussel #sikkerhed #enprocenternok #epenexit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke du tror på det…