Inviteret ind i “Udråb” på Radio Loud

“Hører du overhovedet efter?”


Jeg købte igår Manu Sareen ‘s bog om ADHD, og færdiggjorde den her til aften…

Det er længe siden, jeg har læst en bog på et døgn, men den her bog, den kan noget.

Jeg er vild med selve opbygningen, hvor Manu indledningsvist skriver og forklarer sin egen historie, hvorefter han skifter til interviewform, og i dialogisk form taler med andre kendte danske profiler diagnosticeret med ADHD, som med deres forskellige farverige historier beretter om deres syn på ADHD – og et liv hermed på godt og ondt.

Hver interview afsluttes med et afsnit, hvor Manu Sareen på afstand reflekterer over mødet – og hvad dette gjorde ved ham.

De mange skiftende historier, iblandt stærke faglige profiler som bidrager til psykoedukationen, kombineret med et let læseligt sprog gør bogen levende og…. og ja – jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det er en perfekt form til en bog om ADHD – mange små historier og en tydelig rød streg igennem skaber et glimrende overblik – hvis det var tilsigtet fra start, var det virkelig en genistreg.

Bogen er exceptionelt informativ og giver et fantastisk nuanceret billede af ADHD (og ADD) – hvordan disse lidelser / superkræfter manifesterer sig forskelligt hos forskellige personer.

Et must read – ikke bare for folk med ADHD / ADD – men lige så meget for pårørende til disse – da man via de mange historier opnår et fantastisk indblik i en hvordan tilværelser med ovenstående, kan se ud.

Helt klart 10/10 🌟

Nogen gode forslag til sommerlæsningen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inviteret ind i “Udråb” på Radio Loud