“Drengen der voksede op som hund”

Inviteret ind i “Udråb” på Radio Loud

“Lost in thought”

I morgen er jeg inviteret ind i holdnings-portræt-programmet “Udråb” på @radioloud , for i en times tid at tale om nuancer og mønstre i ekstreme forandringsprocesser i forskellige verdener – et emne som jeg på forskellige niveauer har været optaget af hele mit liv.

Jeg har altid skrevet meget, og jeg forbereder mig sjældent ved at tage noter forud for undervisning, foredrag eller deltagelse i forskellige programmer – men jeg skriver tit mine tanker ned – selvom jeg aldrig kigger på dem igen, når først de er nedfældet.

Jeg har ikke helt regnet det skrive / proces forhold ud endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Drengen der voksede op som hund”