Jeg elsker virkelig denne del af mit liv

Det er en forunderlig verden

“Skæbnen møder du på dén vej, du tager for at undgå den”

 

Jeg læste en gang ovenstående.

Jeg var lige kommet ud af et forhold (inden Rikke) på et par år, og jeg kunne mærke, at jeg havde behov for kun at fokusere på at udvikle epen, og særligt at holde kæreste delen adskilt fra mine piger – det blev simpelthen for komplekst at skulle kombinere de to områder af mit liv – på daværende tidspunkt med daværende partner.

På en eller anden måde havde jeg forestillet mig, trods jeg var i midten af 30’erne, at jeg måske lidt sku have den “tiden til at løbe hornene af mig” periode, som jeg ikke havde haft tidligere i mit liv, da jeg var sammen med pigernes mor fra jeg var 21-32 år.

Så jeg tænkte, nu skal der dællerme dates,
og kærligheden skulle spredes 😂

MEN så mødte jeg @rikkechili ca 14 dage efter.

OG så var det ligesom ret så meget slut med at løbe de horn af sig 😒

“Guds største gave til mennesket, er ubesvaret bønner”

Og hvor er det bare rigtig !

Se hvad jeg fandt !

Vi kan sidde timevis i tavshed, uden det bliver akavet.

Vi kan sidde timevis ved bordet, og have de vildeste filosofiske nørdede samtaler.

Vi kan ligge fuldstændigt krøllet ind i hinanden i sofaen. Hun kan gå rundt i nattøj med uglet hår – og ligne noget tager direkte ude af Vogue (eller hvad det hedder) eller hun kan dresse up, hvorefter direkte akutte respiratoriske problemstillinger indfinder sig hos undertegnede….

Jeg forstår slet ikke, at jeg har været så heldig ♥️

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker virkelig denne del af mit liv