Isbadning & kærlighed - får jeg hende i ?

“Nej til shaming”

“INGEN skal shames til tavshed og isolation”

Jeg har lyst til at tagge hver eneste shamer i det her opslag, but I don’t want to feed the hate, så i stedet håber jeg, at i vil hjælpe mig med at dele budskabet eller blot kommentere:

“Nej til shaming”

Siden Rikke Chili Rasmussen stod frem og fortalte, at hun var gået ned med stress og hvordan det efterfølgende havde udviklet sig til en full blown depression, har jeg set hvordan den ene usmagelige shamer, meldte sig banen efter den anden.

I perioder åbnede Rikke ikke sin IG pga. de henvendelser… Og jeg var målløs.

Rikke har været SÅ sej igennem den her proces og hun har håndteret det flot og anonymiseret personerne, hvis hun har repostet deres nederdrægtige henvendelser, hvor hun easily kunne have RIP’ed dem alle ved at undlade anonymiseringen – but she didn’t.

MEN – jeg har været sammen med hende.

Jeg har set, hvordan det har ramt hende hver gang, selvom hun prøver at håndtere det med et smil, og det har været svært at være vidne til.

Det ER ikke i orden ! Og nok er fuckin nok !

Ingen skal shames for at have modet, til at stå frem og kaste et lys over det mørke, som holder tusindvis af danskere fængslet på desperationens rand.

Hvis nogen absolut skal shames – så lad det være shameren !

Ingen skal shames til tavshed og isolation – jeg har som barn oplevet first hand – hvad der sker, når folk ikke får hjælpen, og ingen shamer skal få lov til at skabe den barriere

Her er lille udpluk :
 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isbadning & kærlighed - får jeg hende i ?