Der er en styrke i at være sårbar

Når Buller og jeg føler den lidt

 

“Når Buller og jeg føler den lidt i solen”

Jeg er utrolig glad for min tilværelse, det sku tag mig en del år at nå hertil, og samme proces rummede en del kampe, som sled ualmindeligt hårdt på mig – hvilket kom så fint til ud udtryk forleden, da jeg viste min kæreste et FB opslag fra den periode hvor jeg sad på Roskilde station hver onsdag og lørdag ifbm pigernes sag hvortil hun helt autentisk og uden filtede svarede: 

“Gud, hvor ser du ung ud, hvor længe er det siden?” 

Foto: Taget på Roskilde station, april 2018.

Det er kun 2 år siden, dette billede blev taget – og jeg ved det godt – selvom jeg ikke bryder mig om at tænke på det. 

For lige den kamp, var en af de ubetinget aller hårdeste og værste i mit liv – hvorfor jeg måtte betale en tilsvarende pris –  for at vinde den. 

Det er en særlig ambivalent følelse, for det er selvfølgelig ubehageligt og sårbart at få spejlet, at noget har slidt én så meget at man kan se det så tydeligt på mig, men samtidig er jeg er idag lykkelig over, at jeg krydsede ødemarken, det oprørte hav & stormen, nåede i mål og kunne holde mit løfte til pigerne, uanset hvor meget det i processen ødelagde mig:

“Don’t worry baby girl, daddy is gonna bring you home”

Jeg har altid været god til at “compartmentalize” i mit liv, forstået på den måde, at når jeg laver noget, så er det med fuldt fokus på détte, indtil jeg er nået i mål med forehavendet eller provisorisk laver noget andet. 

Og da den sag med mine piger for længe siden blev vundet, har jeg placeret den i en kasse et sted i mit indre, som jeg sjældent besøger… 

“Det er nok en af de kasser, som jeg altid vil skære mig på, hvis jeg forsøger at røre ved den” 

Til gengæld er jeg “omme på den anden side” og kan i stedet til fulde nyde alle de fantastiske ting, som er en del af mit liv nu. 

Jeg har fået bygget en tilværelse op, hvor jeg kan være præcis den far og det forbillede for mine døtre, som jeg indledningsvist ønskede, da jeg besluttede mig for at få børn, hvor jeg kunne bidrage til at vise dem verden – og alt det smukke i den.

Hele organisationen #enprocenternok udvikler sig i et tempo, hvor jeg næsten ikke kan følge med mere og engagerer nu mere end 220 personer, som alle brænder for missionen og brænder for at bidrage til at efterlade det aftryk i samfundet samt skabe den forandring – vi alle ønsker at se – samtidig med at jeg muligheden for indtræde i alle de arenaer, som jeg finder relevante og interessante.

Og sidst men absolut ikke mindst – så har jeg faktisk fået en sød kæreste, som har vækket noget i mig, som jeg egentlig havde henlagt som et ungdomsfænomen og noget jeg tænkte, at jeg i mit voksenliv, ikke ville komme til at mærke på samme måde igen – følelsen af at være forelsket – sådan “sommerfugle i maven / har hun skrevet / har hun ringet / forelsket”…

 

Rigtig mange har skrevet til mig efter at have læst alle artiklerne om os, og spurgt til hvad vores historie var, og om jeg ikke ville lave et indlæg om det, hvor jeg selv fortæller det – og jo – det vil jeg gerne, og det kommer jeg også til… All in good time…

Men for nuværende, så går jeg bare og nyder det og den for mig indtil nu glemte følelse af sommerfugle i maven, og det er som om, at vejret bare er ekstra godt i øjeblikket – ikke sandt ?

2 kommentarer

 • Michelle Ludvigsen

  Hvor er det bare en fin historie.

  Jeg har længe fulgt dig på Facebook og Instagram, og jeg kan godt huske dengang du talte dagene og skrev dem alle dine opslag – det var forfærdeligt at følge med i. Det var dejligt at se, at du til sidst fik dine børn hjem igen, og det gør mig glad at se at du har fundet kærligheden, den fortjener du om nogen, med alt det du gør for alle andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Exit Martin

   Hej Michelle og tak for din flotte kommentar – den sætter jeg virkelig pris på 🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er en styrke i at være sårbar