Når to verdener mødes

Ved vejens ende

 

Jeg laver til hverdag en del forskelligt, som for mig er dybt meningsfuldt.

Jeg holdte igår det sidste foredrag ifbm Mission Bullseye, et projekt jeg er leder på hos TV2 Lorry, hos Foreningen Fisken på Vesterbro.

Billedet her blev taget undervejs, og på billedet i baggrunden kan man se min ældste datter Bella, som har spillet en afgørende rolle i mit liv – og derfor tilsvarende er en vigtig del af mine foredrag, når jeg fortæller om min motivation for at forsøge at blive den bedste version af mig selv.

Det er naturligvis med blandede følelser, at vi er ved at være noget til vejs ende i dette projekt, som jeg  har været utrolig glad for at have været kaptajn på.

Det er selvfølgelig altid fedt at bære et projekt helt i mål og at skue baglæns over alt det man  har nået undervejs  – men samtidig betyder det at være i mål også, at et forløb er ved sin afslutning…

Og det er altid svært at “afslutte noget godt”.

De unge var skarpt fokuserede og stillede rigtig mange gode og relevante spørgsmål – selvom det var sidst på en for alle lang dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når to verdener mødes