Sommerferien med pigerne slutter nu

Listen to your enemies as well

Ift. mig selv arbejder jeg ud fra devicen om, at jeg mangler viden…

Mere viden… Om alt…

Og hvorfor ?

Af disse simple årsager:

– Jeg laver stadig laver fejl.

– Jeg er endnu ikke er blevet alt, hvad jeg kan blive i mine forskellige roller i livet.

– Verden omkring mig reagerer ikke altid, som jeg kalkulerer og forventer.

Havde jeg vidst “alt”, havde ovenstående ikke gjort sig gældende – og her kommer kickeren:

“Derfor er dét jeg ikke ved, vigtigere end dét jeg ved.”

Og af netop denne årsag ser man mig i dialog med alt og alle omkring mig, oprigtigt interesseret i folks historier, levede erfaringer og perspektiver, fordi de potentielt ved noget, som jeg mangler at lære…

Derfor lytter jeg også til haters og kritik – selvom jeg naturligvis sorterer groft i det.

Hvis nu bare 1 ud 100 haters har ret i en pointe eller et udsagn, uafhængigt af at formålet var at skade eller såre mig, så vil vedkommende stadig have gjort mig klogere på mig selv ved at pege på et område i mig, som jeg vil kunne udvikle, og dermed blive en bedre og mere gennemført version af mig selv.

Informationerne og værktøjerne jeg mangler, finder jeg ikke i mig selv, dem finder jeg i verdenen omkring mig – venner som fjender.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien med pigerne slutter nu