“Mere af dig”

“Nyder dagen i æblet – efter de sidste dages shit storm”

“Nyder dagen inde i æblet”

Og efter al det hårde arbejde med at se pigerne lave hjemmelavet chokoladekage, så var det på tid at trække mig lidt fra sofaen til altanen, og nyde solen, alt imens jeg tænker på, hvordan man bedst kommer fra start med en opgave så stor, som at udvikle et frivilligsekretariat til håndteringen af vores eksisterende rådgivningscenter, samt, og det særligt endda, den tiltagenden strøm af frivillige som byder ind med tid og ressourcer….

Den eksisterende konstellation har været perfekt indtil nu, men da organisationen #enprocenternok kontinuerligt vokser, er jeg nødt til at organisere os anderledes – “for ikke at kollapse under vores egen vægt”.

Ovenstående var en total fed pointe min lillebror kom med, da han havde metallære på 1. sem. på ingeniøruddannelsen (han var nemlig træt af sit arbejde som revisor, så hvorfor ikke også bare blive ingeniør).

En given bro, i en givent design af et givent metal vil kunne bære x kg. Dimensioner broen op x 100 og den ville IKKE kunne bære 100 x så meget vægt – til gengæld ville den kollapse under sin egen… And I really got that.

Så derfor… næste step:

Udviklingen af et frivilligsekretariat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Mere af dig”