Jamen så nat nat farmand

8 years to the day – and I still miss you

8 years to day brother, and I still miss you. 

Du sku se pigerne, B – de er blevet så store og smukke. Bella har fået så langt og flot hår, som altid skal flettes og hun er helt vild med lyserøde og lilla prinsessekjoler; Anna er helt forgabt i Buller og elsker at lege vildt. 

Du ville have elsket dem og de ville med garanti  havet elsket dig. 

Det er let at se, at Anna har fået den resolutte og bastante del af mit sind, hvorimod Bella har fået den mere stille og eftertænksomme del – som også er så fremtrædende hos dig. 

Ingen af dem fik de andre dele, og du fik ret ift. min rolle og evner som far. 

Jeg ville sådan ønske, at du kunne se det. 

Nogen gange når vi spiser eller køre bil, er det helt tydeligt, at Bella tænker på noget, og så vil hun på samme måde som dig, sidde med det dybe og eftertænksomme blik og kigge længe på mig, uden at sige noget – bare kigge og tænke… 

Nogen gange sætter hun ord på sine tanker, og andre gange beholder hun dem for sig selv, og hvis jeg spørger ind til disse, så vil hun blot smile, uden at sige noget. 

Når hun gør det – så minder hun mig forfærdeligt meget om dig, B, and I feel that. 

Og bare vent – jeg kommer til at få så meget hovedpine med dem og drengene senere hen, når de bliver gamle nok til at få kærester, jeg ved det bare; Der vil jeg helt sikkert sende dig mange tanker, og tilsvarende ønske, at du stadig var en del af vores liv. 

8 years & and I still miss you. 

Vi ses på den anden side brormand.

RIP. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen så nat nat farmand